Download strawberry lamp brochure >

LED lampen voor de
professionele tuinbouw

Groeilamp

assimilatielamp

Ook รบ kunt winterbelichting toepassen

Veel telers investeren niet in zware assimilatiebelichting (SON-T) met hoge kosten. Dankzij Focus LED groeilicht kunt u uw gewaskwaliteit in de winter nu verbeteren met een lage investering. De lampen zijn normale fittingslampen met groeilicht.

Deze nieuwe generatie lage intensiteit LED verlichting is ontwikkeld voor de groei van planten in de donkere herfst- en wintermaanden. Tests door Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) en Nederlandse kwekers bewijzen dat de groeilampen zorgen voor meer bloemen, intensere kleuren en donkerder blad. Wilt u de resultaten met eigen ogen zien? U kunt zo groot of klein beginnen als u zelf wilt.

Groeilamp 22,50 Euro
Bij afname van 100+ stuks

Verkort teeltduur

Teeltduur verkorten
Met de Focus LED groeilampen zijn we in staat om in verschillende gewassen 12 dagen eerder te oogsten met behoud van kwaliteit.

Donkergroen blad

Diepere kleuren
In groene kamerplanten en snijbloemen is vastgesteld dat de bladkleur in de winterperiode intenser is en minder vergeeld.

Meer bloemen

Stimulering bloei

Proefcentrum Sierteelt in Merelbeke toont aan dat perkplanten meer bloemen geven, zoals de ranonkel.

Verleng de dag

Meer joules per dag
1 lamp op 5 vierkante meter en een belichtingsduur van 16 uur verdubbeld de december winterdag. Hierdoor groeien planten beter.

Energiezuinig

Rendement met beperkte investering
U hoeft niet flink te investeren om toch extra licht te installeren. Onze LED lampen hebben normale E27 fittingen en kunnen met 220V worden aangestuurd. Het verbruik is slechts 20 Watt per lamp.