Download strawberry lamp brochure >

LED lampen voor de
professionele tuinbouw

Daglengtelamp

voor korte en lange dagplanten

DE DAGLENGTE LAMP
Deze lamp is ontwikkeld voor de beïnvloeding van de daglengte voor diverse gewassen. Korte en lange dagplanten hebben een bepaald aantal uren licht extra nodig om de bloem te induceren of de plant vegetatief te houden. De lichtintensiteit en duur is hiervoor bepalend. Deze daglengtelamp heeft zich bewezen in diverse teelten, zoals chrysant en diverse zomerbloemen.

Deze nieuwe generatie LED verlichting is door tuinbouwspecialisten speciaal ontwikkeld voor de glastuinbouw. Na uitgebreide tests door KEMA keur is duidelijk geworden dat deze lamp een kwaliteitsproduct is, dat juist geschikt is voor de tuinbouw. Daarnaast zijn ze ruim 90% zuiniger dan uw oude gloeilampen. De LED lampen verdienen zichzelf snel terug. Start nu met vervangen en begin met verbeteren.

Daglengtelamp 14,95 Euro
Bij afname van 100+ stuks

Energiezuinig

Energiekosten flink omlaag
Bespaar veel energie ten opzichte van uw verouderde gloei- en halogeenlampen.

20.000+ Branduren

Gaan 20x keer langer mee dan halogeenlampen of spaarlampen
Gaan veel langer mee dan de meeste ledlampen uit de bouwmarkten; veel betere componenten.

Beste prestaties

Europese kwaliteit, met alle belangrijke keurmerken
Onze LED lampen hebben een CE-markering, KEMA-KEUR en voldoen aan RoHS-richtlijnen. De lampen zijn spatwaterdicht en gaan veel langer mee dan consumentenlampen.

Daglengte

Dagverlenging
De LED lampen (1 op 10/15 vierkante meter) hebben de juiste specificaties om de daglengte gevoeligheid van het gewas te beïnvloeden.


Scherp in prijs

De daglengtelamp is gunstig geprijsd
Voorop in de markt, doordat wij groot inkopen